Gratis professionele grimeercursus Halloween

In september en oktober verzorgt de Stichting Ont-Spannend Almelo een grimeercursus voor geïnteresseerden. De Stichting organiseert al ruim 10 jaar de Halloween koopavond in Almelo. Om de kwaliteit van het evenement te verhogen en de grimeercapaciteit uit te breiden, heeft de gemeente een subsidie beschikbaar gesteld. We kunnen de grimeercursus daarom gratis (onder voorwaarden, zie hieronder) aanbieden. Een geweldige kans om zonder kosten je grimeerkwaliteiten te ontdekken of te vergroten. 

 DATA EN TIJDEN
De cursus wordt gegeven op de volgende dagen en tijden: 

Woensdag 6 september van 19.00 tot 22.00
Maandag 18 september van 19.00 tot 22.00
Woensdag 27 september van 19.00 tot 22.00 
Zaterdag 7 oktober van 13.00 tot 16.00 
 Zondag 15 oktober van 10.00 tot 13.00 

De cursus wordt op verschillende locaties in Almelo gegeven. De exacte adressen worden nog nader bekend gemaakt. 

Acteurs gezocht voor Halloweenkoopavond Almelo


 Op donderdag 26 oktober 2023 is het weer Halloween Koopavond in Almelo. Van 17.00 tot 21.00 uur zijn er dan weer allerlei activiteiten voor jong en oud door de hele binnenstad. 

Jaag jij graag mensen de stuipen op het lijf? Ben jij iemand die mysterieus, angstaanjagend of creepy kan zijn? Kruip je graag in de huid van een bloeddorstige zombie, scary clown of dolende geest? En ben je minimaal 16 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou als acteur tijdens de Halloween Koopavond. 

Op donderdagavond 26 oktober is het Doepark De Hagen omgetoverd in een scare zone. Tussen 17.00 en 21.00 uur laat je, samen met tientallen andere acteurs, het publiek sidderen van angst. Je wordt geschminkt door een team van speciaal opgeleide grimeurs.

Tijdens de informatieavond op donderdag 7 september (19.00 tot 21.00 uur in het Huis van Katoen en Nu in Almelo) worden verdere details besproken, zoals de thema’s, aankleding van de acts, kostuums, schmink enzovoort.

Wij regelen 26 oktober een gezellige en uitdagende activiteit, eten en drinken, een enthousiast en gemotiveerd team met regisseur Louise Zwake, begeleiders en grimeurs. Jij zorgt dat je de middag en avond beschikbaar bent die dag en dat je aanwezig bent op de informatieavond. 

Geef je snel op via [email protected]. Vermeld je naam, adres, leeftijd en of je (en zo ja, welke) ervaring je hebt als (Halloween)acteur. Graag tot ziens op de informatieavond van 7 september! 

Goed nieuws

We hebben de vergunning bezig. Het evenement kan dit jaar door gaan !!

Nog een paar dagen en dan gaat er weer gegriezeld worden in het centrum van Almelo.
Op dit moment zijn we volop bezig met de laatste voorbereidingen.

 

Wij hebben er al erg veel zin in.

Griezelgroet en tot donderdag 28 oktober!
Jos, Dirk-Maarten, Jan, Astrid & Alma

Nog beter zichtbaar

We zijn inmiddels bereikbaar op meerdere sociale media kanalen.
Voor de meest recente informatie kun je op een van deze kanalen terecht. Uiteraard zal alle belangrijke informatie ook op deze site geplaatst worden.

We zijn bereikbaar op Facebook, Instagram en TikTok.