Halloween 2023 editie

Prachtige dagen, wilde nachten, perfecte locatie's.
Tijdens Halloween brengen we mensen samen. Wij weten ook wel dat het leven hectisch kan zijn, dus heb je zin om een onvergetelijk evenement te ervaren? 

Kom dan naar het centrum van Almelo tijdens de Halloween koopavond op donderdag 26 oktober 2023 als je durft tenminste.Halloween 2021 en 2022 zijn gelukkig door gegaan. En wat een feest was het. Ongelofelijk.

Natuurlijk gaan we ook dit jaar alles eraan doen om het een niet te vergeten griezelfestijn te maken!

Plattegrond

In 2023 hebben we weer een aantal vaste locaties en een aantal lopende acts in het centrum van Almelo. Op dit moment zijn we druk bezig met het vormgeven van de nieuwe plattegrond. Binnenkort meer!

Herkomst van Halloween

De Kelten herdachten hun doden op 1 november, Samhein. Dat deden ze met vreemde maskers en grote vuren. De kerk, die het feest.....

Nieuws


Bekijk hier de laatste nieuwtjes over Halloween in Almelo.

Downloads


Een kleurplaat, recept, puzzel en vele ander dingen.

Foto's & video's

Wil je alvast wat sfeer proeven........
bekijk hier dan foto's en video's van de afgelopen jaren

COVID-19

Het gaat door. We hebben de vergunning binnen.
We zijn volop bezig met de laatste voorbereidingen voor het Halloween 2021 evenement.
Omdat de meeste locatie's een doorstroom locatie zijn, is het daar niet nodig om een QR-code te laten zien. We zijn aan het onderzoeken of dit voor alle locatie's zal gaan geladen. Hou deze site in de gaten voor de laatste informatie.
We gaan er donderdag 28 oktober 2021 weer een groot griezelfestijn van maken in het centrum van Almelo.

Halloween Almelo wordt mede mogelijk gemaakt door veel vrijwilligers en sponsoren. Graag willen wij alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun hulp! Dankjewel!